Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Bestemmingen

Ga mee met Arriveer Reizen!

Stelt u zich eens voor: in een comfortabele touringcar doet u met leeftijdsgenoten nieuwe indrukken op tijdens een bezoek aan de mooiste cultuursteden in Europa, of geniet u van een volledig verzorgde dagtrip in eigen land. U overnacht in comfortabele hotelkamers en geniet van heerlijk eten en persoonlijke aandacht. Onze arrangementen zijn gevarieerd en er is tijd voor cultuur, rust en natuurschoon. Maar bovenal is de sfeer gezellig en ongedwongen en deelt u met reisgenoten ervaringen die u niet snel zult vergeten. Hier vindt u ons actuele reisaanbod. Voor vertrekdata kunt u contact opnemen met ons kantoor.​​​​​​​

Zuid-Frankrijk

Vanaf het voorjaar van 2019 bieden wij een 8-daagse reis aan naar de prachtige Cote d’Azur. Tijdens deze reis bezoekt u diverse bekende plaatsen en maakt u een prachtige boottocht.

De kust van Cote d'Azur
De Möhnesee in Sauerland

Sauerland

Gaat u mee naar het prachtige Sauerland met haar glooiende landschap? Deze 4-daagse reis laat u kennis maken met de indrukwekkende natuur en de Möhnesee. 

Oost-Duitsland

Laat u zich verrassen door de mooiste steden van Oost-Duitsland tijdens deze 6-daagse reis. Onder andere staan Berlijn, Leipzig, Potsdam en Bad Nenndorf op het programma. 

Het park Sanssouci in Potsdam

De tijd van uw leven...