Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: BestemmingenKerstreis Berlijn

Kerstreis Berlijn

5-daagse reis

Centrum Rinteln

Vertrek en ontvangst

Nadat u bent opgehaald door onze unieke haal- en brengservice, kan de reis beginnen. Onderweg naar Berlijn, maken wij een tussenstop in de historische plaats Rinteln. Hier heeft u de gelegenheid om uw benen te strekken en op eigen gelegenheid een lunch te nuttigen. Aansluitend rijdt de bus verder naar de plaats van bestemming. U wordt hartelijk ontvangen in het Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg. Na de sleutelverdeling kunt u aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner.

West-Berlijn

Deze ochtend beginnen wij natuurlijk met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Tijdens deze tweede dag van uw reis, bezichtigen wij de prachtige stad Berlijn. Rond deze tijd is de stad compleet in Kerstsfeer gestoken, met overal gezellige kerstmarkten. De gids vertelt u graag alle weetjes over de stad West-Berlijn. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid over de sfeervolle kerstmarkten slenteren, of zittend op een terrasje met een warme chocolademelk in de hand, genieten van alle gezelligheid. In de avond wordt een 3-gangendiner in het hotel geserveerd.

Dresden - optionele excursie

Op de derde dag heeft u de gelegenheid om uw tijd vrij in te delen. Maar heeft u altijd al eens naar de prachtige stad Dresden gewild, boek dan bij uw hostess deze op maat gemaakte excursie en stap in de bus! De cultuurstad Dresden heeft een rijke historie en prachtige kerken, imposante paleizen (ondermeer de Zwinger en het Residenzschloss) en vele interessante musea.
Wilt u de  "Liebe Frauenkirche" eens op een originele manier aan de binnenkant bezichtigen? Geniet dan van een miniconcert in de middag, die hier dagelijks plaatsvindt. Aansluitend zullen wij een historische plek van deze nostalgische stad met u bezoeken.

Tip! Proef de typische Dresdner christstol, of neem er een mee naar huis.

Dresden

Boottocht Berlijn en Kerstdiner

Voor de laatste dag in Berlijn hebben wij gekozen voor een bijzonder programma. Allereerst bekijkt u de bijzondere plaatsen in Oost-Berlijn vanuit de bus en daarna kunt u over de sfeervolle kerstmarkt wandelen, misschien op zoek naar een leuk souvenir voor het thuisfront? Aansluitend stappen wij gezamenlijk aan boord van een comfortabele boot om gedurende een 3 uur durende rondvaart de skyline van Berlijn vanuit het water te bewonderen. Natuurlijk wordt deze avond feestelijk afgesloten met een uitgebreid kerstdiner!

Terug naar huis

De laatste dag is aangebroken. Voordat de bus weer richting Nederland vertrekt kunt u nog één keer genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. Aansluitend vertrekt de bus richting de eerste tussenstopplaats; Bad Nenndorf. Hier heeft u de gelegenheid om uw benen te strekken en op eigen gelegenheid te lunchen. Na deze pauze vertrekt de bus richting Nederland en wordt u natuurlijk thuis gebracht door onze unieke haal- en brengservice.

Kerstmarkt Berlijn

Highlights

  • Kerstmarkt Berlijn
  • Optionele excursie Dresden
  • Boottocht Berlijn
  • Kerstdiner

Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg


Het hotel waar u verblijft, is een compleet gerenoveerd hotel met nieuwe liften en vernieuwde kamers met aircovoorziening. Ook is er een subtropisch bad waar u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en in de avonden wordt er een uitstekend 3-gangendiner voor u bereid.


Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg

Informatie aanvragen - alle voordelen op een rij

  • Informatie over de actuele bestemmingen
  • Prijzen
  • Vertrekdata 

Brochure aanvragen

Ik ontvang graag een brochure van het nieuwste reisaanbod van Arriveer