Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: BestemmingenOost-Duitsland

Oost-Duitsland

6-Daagse reis

Laat u zich verrassen door de mooie steden van Oost-Duitsland. Tijdens deze 6-Daagse reis maakt u kennis met de historische steden, zoals Berlijn, Leipzig, Potsdam en Bad Nenndorf. Verrijk uw kennis over dit gebied met informatie die de gids u tijdens een mooie bustour te vertellen heeft.


Altstadt Rinteln en ontvangst

Op de eerste dag wordt u door onze unieke haal- en brengservice opgehaald. U gaat dan richting het pittoreske stadje Rinteln. U kunt op uw gemak deze stad verkennen. Vervolgens gaat u naar het Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg waar u ontvangen wordt met een drankje.


Berlijn

Dag twee staat in het teken van de hoofdstad van Duitsland: Berlijn. U vertrekt na het ontbijtbuffet richting Berlijn. U krijgt hier een rondrit door de stad inclusief een Nederlandstalige gids. Daarna kunt u genieten van een boottocht over de prachtige rivier De Spree.


Rustdag of optionele excursie

De derde dag is een rustdag. U kunt er voor kiezen om deze dag rust te nemen, maar u kunt ook mee voor een optionele excursie. Deze excursie houdt in dat u naar het Lübbenau/ Spreewald gaat. Laat u betoveren door een boottocht te maken in een grote kano. Er is een tussenstop met voldoende lunchgelegenheden.


Leipzig 

Op dag vier vertrekt u richting de overweldigende stad Leipzig. U krijgt hier een tour door de stad met een gids. U kunt daaropvolgend de stad op eigen gelegenheid verkennen. 's Avonds is er een BBQ-avond georganiseerd in de serre van het hotel. 


Potsdam en het park Sanssouci

De vijfde dag is een bezoek aan Potsdam en het park Sanssouci. U bezoekt eerst de gezellige stad Potsdam inclusief een Nederlandstalige gids. Vervolgens kunt u het park Sanssouci bewonderen. Hier is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het kasteel in het park te bezichtigen. 's Avonds is er een afsluitavond met muziek in de hotelbar.


Bad Nenndorf en vertrek naar huis

Op de zesde en tevens de laatste dag vertrekt u weer naar Nederland. Er is een tussenstop in Bad Nenndorf waar u op eigen gelegenheid kunt lunchen. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat u na deze indrukwekkende stedentrip weer thuis gebracht wordt met onze unieke haal- en brengservice. 


Alle dagen zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3 gangendinerbuffet

Boottocht per kano over het meer Lübbenau/ Spreewald

Highlights:

  • Bezoek Altstadt Rinteln
  • Bezoek Berlijn & boottocht over de Spree
  • Kanotocht Lübbenau/ Spreewald (optioneel)
  • Bezoek Leipzig
  • Bezoek Potsdam & Park Sanssouci
  • Bezoek Bad Nenndorf

Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg


U zult tijdens deze reis verblijven in het compleet renoveerde hotel Berlin Brandenburg. De vernieuwde kamers zijn voorzien van airco en in het hotel is zelfs een zwembad aanwezig waar u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen.

Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg