Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: BestemmingenOostenrijk

Oostenrijk 

7-daagse reis

Heeft u zin om mee te gaan naar het prachtige Oostenrijk? Heldere meren, schitterende bergen en een betoverende omgeving. Karinthië heeft het allemaal! Wij bieden u een geheel verzorgde reis hier naar toe met onder andere bezoekjes aan historische steden, mooie busroutes door de natuur en veel gezelligheid. Pakt u uw koffers en gaat u met ons mee?

  

Vertrek en ontvangst

Op de eerste dag wordt u opgehaald door onze unieke haal- en brengservice. U vertrekt per luxe touringcar richting Millstatt Am See. Hier heeft u uw tussenovernachting. U krijgt onderweg voldoende tijd om uw benen te strekken en de mogelijkheid om te lunchen.


Salzburg

De tweede dag staat in het teken van Salzburg. Salzburg is een eeuwenoude stad die u kunt bezichtigen onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. In de middag krijgt u de mogelijkheid om te lunchen. Vervolgens vertrekt de bus naar uw hotel waar u 4 nachten verblijft. Dit is het Kaiser Franz Josef Hotel.


Villach en Weissensee

Op dag drie vertrekt u wederom met de bus. Via een schitterende route langs de Millstättersee komt u in de stad Villach. Villach staat bekend om haar kleur, cultuur en prachtige natuur. Hier krijgt u vrije tijd om de stad te verkennen. 's Middags vertrekt u richting de Weissensee. Dit is een betoverend bergmeer en natuurpark. Rondom de Weissensee kan heerlijk gewandeld worden.


Optionele excursie of rustdag

Dag vier kan een rustdag voor u zijn, maar u kunt ook mee met een optionele excursie! Deze excursie houdt in dat u een mooie route gaat rijden door Badkleinkirchheim. Dit is het grootste skigebied van Karinthië. Vervolgens rijden we de 35 km lange panorama tour over de Nockalmstrasse. Tijdens deze 52 bochten ziet u prachtige uitzichten en komt u langs indrukwekkende plekjes. De route eindigt in Gmund. Een prachtige stad vol geschiedenis. 


Wörthersee en Faakersee

De vijfde dag staat er een verbluffende rondrit gepland langs de Wörthersee en de Faakersee. U heeft een stadswandeling in de plaats Velden am Wörthersee en een stadsrondrit in Klagenfurt.


München

Op de zesde dag is de terugreis weer naar het tussenovernachtingshotel. De bus vertrekt eerst richting de bruisende stad München. München staat bekend om haar culturele musea, mooie winkels en het Oktoberfest.


Vertrek naar huis

De zevende en tevens laatste dag vertrekt de bus weer richting Nederland. Er zullen een aantal tussenstops zijn en u krijgt gelegenheid om te lunchen. Uiteraard wordt u door onze unieke haal- en brengservice weer netjes thuis gebracht.


 Alle dagen zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3 gangendinerbuffet

Het meer van Salzburg

Highlights:

  • Bezoek Salzburg
  • Bezoek Villach en Weissensee
  • Prachtige route door Badkleinkirchheim/ Nochalmstralmstrasse (optioneel)
  • Bezoek Wörthersee en Klagenfurt
  • Afsluitavond met muziek
  • Bezoek München 

Kaiser Franz Josef Hotel


Dit hotel is gevestigd in Millstatt in Karinthië. Het ligt op een steenworp afstand van de Millstättersee. De hotelkamers hebben een balkon, een zithoek en een minibar. U heeft vanuit uw kamer een indrukwekkend uitzicht over de bergen en de meren. Het Kaiser Franz Josef Hotel beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis wifi. Kortom: dit hotel biedt volledige ontspanning na een mooie dag inspanning vol indrukken!

Het Kaiser Franz Josef Hotel