Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: BestemmingenSauerland

Sauerland

4-Daagse reis

Gaat u mee naar het prachtige Sauerland met haar glooiende landschap? U wordt aan huis opgehaald door onze unieke haal- en brengservice en u vertrekt van daaruit richting Möhnesee. Daar aangekomen, maakt u een heerlijke boottocht om de omgeving te verkennen. Op de tweede dag gaat u met een gids op pad om te genieten van de prachtige natuur die Sauerland rijk is. Ook een bezoek aan het gezellige Winterberg staat op het programma. De volgende dag is het tijd om uit te rusten. Maar mocht u nog genoeg energie over hebben, dan behoort een bezoek aan de Warsteiner Brouwerij ook tot de mogelijkheden. Uiteraard is een vakantie niet compleet zonder een gezellige dansavond met muziek!
Op de laatste dag brengt u op de terugweg nog een bezoek aan de levendige stad Dortmund en wordt u in de avond weer thuis gebracht door de unieke haal- en brengservice.

Highlights:

  • Boottocht Möhnesee
  • Sauerlandtour met gids
  • Bezoek Warsteiner Brouwerij (optioneel)
  • Bezoek Dortmund
  • Dansavond met muziek

Parkhotel Olsberg

De ligging van het hotel is adembenemend. Gelegen in Hoogsauerland, met blik over een schitterend natuurgebied. Het hotel is verder geoptimaliseerd met een nieuwe lift, een gerenoveerd restaurant en een terras, waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en het prachtige uitzicht.