Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: BestemmingenSauerland

Sauerland

4-Daagse reis

Gaat u mee naar het prachtige Sauerland met haar glooiende landschap? Sauerland heeft een zeer gevarieerde natuur met heuvelachtige gebieden. Ook voor kunst en cultuur bent u hier op het juiste adres. Het is binnen een paar uur te bereiken vanuit Nederland en daarom ideaal voor een korte vakantie. U wordt aan huis opgehaald door onze unieke haal- en brengservice en u vertrekt van daaruit richting Möhnesee.


Vertrek en ontvangst

Daar aangekomen, maakt u op de eerste dag een heerlijke boottocht om de omgeving te verkennen. Daarna wordt u verwelkomt in het Parkhotel Olsberg met een ontvangstdrankje. 


Sauerlandtour en Winterberg

Op de tweede dag vertrekt u voor een Sauerlandtour. Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids gaat u op pad om te genieten van de prachtige natuur die Sauerland rijk is. Ook een bezoek aan het gezellige Winterberg staat op het programma. 


Rustdag of optionele excursie

De derde dag is het tijd om uit te rusten. U kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld een mooie wandeling te maken in het prachtige park. Maar mocht u nog genoeg energie over hebben, dan behoort een bezoek aan de Warsteiner Brouwerij ook tot de mogelijkheden. Dit is inclusief lunch. Uiteraard is de vakantie niet compleet zonder een gezellige dansavond met muziek!


Dortmund en vertrek naar huis
Op de vierde en laatste dag brengt u op de terugweg nog een bezoek aan de levendige stad Dortmund. U kunt hier op eigen gelegenheid de stad verkennen. Daaropvolgend vertrekt de bus richting Nederland. U wordt in de avond weer thuis gebracht door onze unieke haal- en brengservice.


Alle dagen zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3 gangendinerbuffet

Highlights:

  • Boottocht Möhnesee
  • Sauerlandtour met gids
  • Bezoek Warsteiner Brouwerij (optioneel)
  • Bezoek Dortmund
  • Dansavond met muziek
De dam van het Möhnesee meer
Het Parkhotel Olsberg in Hoogsauerland

Parkhotel Olsberg


De ligging van het hotel is adembenemend. Gelegen in Hoogsauerland, met blik over een schitterend natuurgebied. Het hotel is verder geoptimaliseerd met een nieuwe lift, een gerenoveerd restaurant en een terras, waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en het prachtige uitzicht. De kamers zijn elk voorzien van wifi (toeslag), een balkon en een flatscreentelevisie met satellietzenders. Een zitruimte, een haardroger en een kluis zijn enkele van de overige beschikbare voorzieningen.