Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Host(ess)

De host(essen) van Arriveer

Naast een professionele chauffeur wordt elke reis begeleid door een host(ess). Als deskundigen zijn zij uw vraagbaak tijdens de trip. Mocht u onverhoopt ziek worden dan weten zij welke maatregelen genomen moeten worden. Jaarlijks worden zij bijgeschoold op het gebied van EHBO.

De host(ess) zorgt ervoor dat er voldoende verfrissing beschikbaar is, dat u geregeld de benen kunt strekken en help u met oefeningen die zorgen voor een goede bloedsomloop. Daarnaast spreken al onze host(essen) naast het Nederlands ook Engels en Duits.

Ik ben Ilona en geboren en getogen in Nijkerk. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en heb dan ook graag mensen om me heen. Na mijn studie heb ik jarenlang als (directie)secretaresse gewerkt. Mijn zorgzaamheid en liefde voor de medemens, heeft mij uiteindelijk doen besluiten mijn bureau te verruilen voor het ‘mensenwerk’. Mijn hobby’s zijn koken (én eten natuurlijk), wandelen in de natuur met mijn hondje ‘Happy’ en niet te vergeten reizen.

Als ik als hostess op reis ben met Arriveer, dan voel ik mij als een vis in het water, of beter gezegd als een gelukkige hostess in de bus 😉 Al mijn geliefde hobby’s komen dan samen: het reizen naar prachtige plekjes, heerlijke wandelingen door de natuur en mooie steden/stadjes, heerlijk eten én natuurlijk het rijke gezelschap van een groep prachtige mensen om me heen. Nou, als dat nu niet een droombaan is! Hopelijk kunnen we nader kennismaken tijdens één van deze prachtige Arriveer Reizen. Graag tot dan!


Ilona Steenwijk

Mijn naam is Jacqueline van Veen. Ik ben sinds eind 2015 hostess voor Arriveer Reizen. Voor die tijd heb ik als managementassistente op kantoor gewerkt. In 2015 was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag het werken met de oudere doelgroep en reizen combineren. Na het voltooien van een toeristische reisopleiding ben ik nu in dit werk gerold en het past me perfect. Actief zijn als hostess vind ik heerlijk om te doen en ik ga graag op stap met Arriveer Reizen. Ik werk graag voor Arriveer Reizen, omdat zij mooie en afwisselende reizen aanbieden met een zeer aantrekkelijk programma. De reizen zijn goed uitgedacht en prima voorbereid. Maar het leukst aan dit werk vind ik de omgang met u, de gasten, om wie het natuurlijk allemaal draait. Fijn om u in de bus te hebben, ervoor te zorgen dat u het naar uw zin hebt en dat alles tijdens de reis uitstekend verloopt. Uw hostess te zijn, is elke reis weer een prachtige uitdaging. Ik ontmoet u dan ook graag tijdens de mooie Arriveer Reizen.


Jacqueline van Veen-Schop

Mijn hele werkzame leven heb ik als welzijnswerker met mensen gewerkt, zowel individueel als in groepen. Drie jaar geleden kwam het werken als hostess op mijn pad, en daar ben ik heel blij mee. Ik ben een mensen mens en dit is werk past dan ook uitstekend bij mij. Contacten met mensen, zorgen dat alles goed verloopt, samen plezier maken en genieten  van de natuur en cultuur die we op reis tegen komen. Het is iedere keer weer fantastisch om te zien dat een bus vol “vreemde” mensen in korte tijd een  gezellig en leuk gezelschap wordt. Graag ontmoet ik u op een van de volgende reizen.


Sophia Hagemeijer

Ik ben geboren in Coevorden en woon in Peize in de kop van Drenthe.

In mijn dagelijkse werkleven ben ik fysiotherapeute en adviseur Arbeid en Gezondheid in Assen. In mijn vrije tijd ga ik voor Arriveer met u op pad. Zelf reis ik erg graag met de eigen camper door Europa of met het vliegtuig verder weg. 5 Continenten heb ik al bezocht, waarbij Antarctica mijn topper was. We hebben met de gasten van Arriveer al erg mooie reizen gemaakt  naar Italië, Oostenrijk, Duitsland waaronder Berlijn en de mooie Rijn Moezel reis. Met elkaar mooie gebieden, steden en plaatsen bezoeken, met veel gezelligheid is het leukste op deze reizen. Samen met de chauffeur en u probeer ik er elke keer weer een feestje van te maken. Tot ziens op de volgende Arriveer reis!


Lucie Bakker

Hallo, mijn naam is Diana Bruijnzeels en ik woon in Noord- Brabant. Hier ben ik geboren en getogen, maar heb tijdens mijn jeugd ook een aantal jaren in Zuid-Afrika en Venezuela gewoond.

Later terug in Nederland heb ik verschillende uiteenlopende banen gehad, o.a. in de zorg, horeca, detailhandel maar ook als zwemonderwijzeres. Altijd wel banen en ervaringen waardoor ik in contact kwam met verschillende groepen mensen,  van jong tot oud.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, fotograferen en reizen.

Zo heb ik ook al veel van Europa kunnen bekijken.

Ik steek graag een helpende hand toe en vind het heel leuk om dit alles te combineren in de Arriveer Reizen om zo de gasten een onvergetelijke reis te bezorgen.


Diana Bruijnzeels

Mijn naam is Ellis en ik ben geboren in Leiden. Momenteel woon ik in Hoogezand. Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Als dochter van een Duitse moeder ging ik als kind al veel op reis naar familieleden.  Samen met mijn man heb ik in Engeland, Zuid-Korea en El Salvador gewoond, alwaar ik als computer docente heb gewerkt. Zo leerde ik  andere talen spreken wat helpt om een cultuur beter te begrijpen.  Zelfs het Koreaans! Ik vind het heerlijk om ondergedompeld te worden in andere culturen en de opgedane indrukken met anderen te delen. Nieuwe gerechten uitproberen is naast reizen een hobby van mij.

Momenteel werk ik als massagetherapeut. Hierbij richt ik mij vooral op ouderen, wat mij erg veel voldoening geeft. Ik ben dan ook erg blij dat ik voor Arriveer Reizen mag begeleiden om samen met u mooie plekken te bezoeken en er samen een onvergetelijke reis van te maken.

Ik hoop u op één van de prachtige reizen te ontmoeten.


Ellis Beekman

Mijn naam is Iedje,  een echte Brabantse met een Friese naam. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als maatschappelijk werkster .  Ook heb ik in Egypte en Spanje gewoond. Mijn hobby’s zijn lezen, cultuur/geschiedenis en natuur. Reizen is mijn grote levenspassie, waardoor ik al veel landen in de wereld heb mogen bezoeken.  Daarnaast ben ik een echt mensen-mens. Deze combinatie heeft mij doen besluiten om de opleiding reisbegeleiding te gaan volgen, die ik succesvol heb afgerond. Tijdens deze opleiding is mijn grote voorkeur voor seniorenreizen nooit veranderd.  Vandaar de Arriveer keuze. Onze deskundige chauffeur en ik staan als team voor u klaar.

Als uw Arriveer hostess zal ik  mijn uiterste best doen om u altijd te ondersteunen waar nodig en er samen een fantastische vakantie van te maken, natuurlijk met prachtige herinneringen.

Ik hoop u te mogen begroeten bij een van onze goed verzorgde Arriveer reizen. Ik verheug me erop. Tot dan.


Iedje Heijs

Mijn naam is Ariane Dijkstal, 51 jaar en samenwonend in Noord Holland.

Mijn grote passie is reizen, daarnaast hou ik van fotograferen, ik lees graag en breng heel wat tijd door achter mijn computer. 
De afgelopen 24 jaar heb verschillende functies binnen de beveiligingsbranche uitgeoefend, waaronder in de laatste 10 jaar die van teamleider beveiliging en receptie.
In deze jaren heb ik, voornamelijk door mijn werk in recepties, geleerd in teamverband te werken en op een servicegerichte manier om te gaan met bezoekers, klanten en collega’s. 
Mijn werk als teamleider heb ik met heel veel plezier, voldoening en grote gedrevenheid gedaan. 
Echter wilde ik na al die jaren iets anders gaan doen, ik wilde de reiswereld in. Als fervent reiziger heb in mijn leven al heel wat landen en continenten bezocht. Het reizen over de aardbol en het kennis maken met allerlei landen, mensen en culturen blijft fascineren. Hoe geweldig zou het zijn om ook andere reisliefhebbers deelgenoot te maken van al het moois er te zien is op deze wereld. 
Daarnaast ga ik heel graag met oudere mensen om en kijk ik er naar uit om toekomstige reizigers van Arriveer een fantastische reis te bezorgen!

Ariane Dijkstal