Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Hostessen

De hostessen van Arriveer

Persoonlijke begeleiding

Naast een professionele chauffeur wordt elke reis begeleid door een hostess. Als deskundigen zijn zij uw vraagbaak tijdens de trip. Mocht u onverhoopt ziek worden dan weten zij welke maatregelen genomen moeten worden. Jaarlijks worden zij bijgeschoold op het gebied van EHBO.

De hostess zorgt ervoor dat er voldoende verfrissing beschikbaar is, dat u geregeld de benen kunt strekken en help u met oefeningen die zorgen voor een goede bloedsomloop. Daarnaast spreken al onze hostessen naast het Nederlands ook Engels en Duits.

Ilona Steenwijk

Ik ben geboren en getogen in Nijkerk. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en heb dan ook graag mensen om me heen. Na mijn studie heb ik jarenlang als (directie)secretaresse gewerkt. Mijn zorgzaamheid en liefde voor de medemens, heeft mij uiteindelijk doen besluiten mijn bureau te verruilen voor het ‘mensenwerk’. Mijn hobby’s zijn koken (én eten natuurlijk), wandelen in de natuur met mijn hondje Happy en niet te vergeten reizen.

Als ik als hostess op reis ben met Arriveer, dan voel ik mij als een vis in het water, of beter gezegd als een gelukkige hostess in de bus 😉 Al mijn geliefde hobby’s komen dan samen: het reizen naar prachtige plekjes, heerlijke wandelingen door de natuur en mooie steden/stadjes, heerlijk eten én natuurlijk het rijke gezelschap van een groep prachtige mensen om me heen. Nou, als dat nu niet een droombaan is! Hopelijk kunnen we nader kennismaken tijdens één van deze prachtige Arriveer Reizen. Graag tot dan!

Ilona Steenwijk
Diana Bruijnzeels

Diana Bruijnzeels

Ik woon in Noord-Brabant. Hier ben ik geboren en getogen, maar heb tijdens mijn jeugd ook een aantal jaren in Zuid-Afrika en Venezuela gewoond.

Later terug in Nederland heb ik verschillende uiteenlopende banen gehad, o.a. in de zorg, horeca, detailhandel maar ook als zwemonderwijzeres. Altijd wel banen en ervaringen waardoor ik in contact kwam met verschillende groepen mensen,  van jong tot oud.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, fotograferen en reizen.

Zo heb ik ook al veel van Europa kunnen bekijken.

Ik steek graag een helpende hand toe en vind het heel leuk om dit alles te combineren in de Arriveer Reizen om zo de gasten een onvergetelijke reis te bezorgen.

Ellis Beekman

Ik ben geboren in Leiden. Momenteel woon ik in Hoogezand. Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Als dochter van een Duitse moeder ging ik als kind al veel op reis naar familieleden.  Samen met mijn man heb ik in Engeland, Zuid-Korea en El Salvador gewoond, alwaar ik als computer docente heb gewerkt. Zo leerde ik  andere talen spreken wat helpt om een cultuur beter te begrijpen.  Zelfs het Koreaans! Ik vind het heerlijk om ondergedompeld te worden in andere culturen en de opgedane indrukken met anderen te delen. Nieuwe gerechten uitproberen is naast reizen een hobby van mij.

Momenteel werk ik als massagetherapeut. Hierbij richt ik mij vooral op ouderen, wat mij erg veel voldoening geeft. Ik ben dan ook erg blij dat ik voor Arriveer Reizen mag begeleiden om samen met u mooie plekken te bezoeken en er samen een onvergetelijke reis van te maken.

Ik hoop u op één van de prachtige reizen te ontmoeten.

Ellis Beekman
Iedje Heijs

Iedje Heijs

Ik ben echte Brabantse met een Friese naam. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als maatschappelijk werkster .  Ook heb ik in Egypte en Spanje gewoond. Mijn hobby’s zijn lezen, cultuur/geschiedenis en natuur. Reizen is mijn grote levenspassie, waardoor ik al veel landen in de wereld heb mogen bezoeken.  Daarnaast ben ik een echt mensen-mens. Deze combinatie heeft mij doen besluiten om de opleiding reisbegeleiding te gaan volgen, die ik succesvol heb afgerond. Tijdens deze opleiding is mijn grote voorkeur voor seniorenreizen nooit veranderd.  Vandaar de keuze voor Arriveer. Onze deskundige chauffeur en ik staan als team voor u klaar.

Als uw Arriveer hostess zal ik  mijn uiterste best doen om u altijd te ondersteunen waar nodig en er samen een fantastische vakantie van te maken, natuurlijk met prachtige herinneringen.

Ik hoop u te mogen begroeten bij een van onze goed verzorgde Arriveer reizen. Ik verheug me erop. Tot dan.

Ariane Dijkstal

Ik woon samen met mijn partner in Noord Holland.

Mijn grote passie is reizen, daarnaast hou ik van fotograferen, ik lees graag en breng heel wat tijd door achter mijn computer. 
De afgelopen 24 jaar heb verschillende functies binnen de beveiligingsbranche uitgeoefend, waaronder in de laatste 10 jaar die van teamleider beveiliging en receptie.
Voornamelijk door mijn werk in recepties, heb ik geleerd in teamverband te werken en op een servicegerichte manier om te gaan met bezoekers, klanten en collega’s. Mijn werk als teamleider heb ik met heel veel plezier, voldoening en grote gedrevenheid gedaan. 
Echter wilde ik na al die jaren iets anders gaan doen, ik wilde de reiswereld in. Als fervent reiziger heb in mijn leven al heel wat landen en continenten bezocht. Het reizen over de aardbol en het kennis maken met allerlei landen, mensen en culturen blijft fascineren. Hoe geweldig zou het zijn om ook andere reisliefhebbers deelgenoot te maken van al het moois er te zien is op deze wereld. 
Daarnaast ga ik heel graag met oudere mensen om en kijk ik er naar uit om toekomstige reizigers van Arriveer een fantastische reis te bezorgen!

Ariane Dijkstal
Erna Pronk

Erna Pronk

Ik ben een enthousiaste, reislustige 50-plusser en woon in Noord-Holland. Ik ben de trotse moeder van drie volwassen kinderen en woon samen met mijn partner.

Ik ben sportief en avontuurlijk ingesteld en in mijn vrije tijd trekken wij er regelmatig op uit met onze buscamper.  Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, tennissen en gezellig samen zijn met anderen. Naast mijn werk als reisleidster, werk ik als verpleegkundige. Ik vind het fijn om samen met uw chauffeur er voor te zorgen dat u van een  onvergetelijke vakantie geniet. Misschien ontmoeten we elkaar op een van de fantastische Arriveer reizen!