Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Hostessen

De hostessen van Arriveer

Persoonlijke begeleiding

Naast een professionele chauffeur wordt elke reis begeleid door een hostess. Als deskundigen zijn zij uw vraagbaak tijdens de trip. Mocht u onverhoopt ziek worden dan weten zij welke maatregelen genomen moeten worden. Jaarlijks worden zij bijgeschoold op het gebied van EHBO.

De hostess zorgt ervoor dat er voldoende verfrissing beschikbaar is, dat u geregeld de benen kunt strekken en help u met oefeningen die zorgen voor een goede bloedsomloop. Daarnaast spreken al onze hostessen naast het Nederlands ook Engels en Duits.

Ilona Steenwijk

Ik ben geboren en getogen in Nijkerk. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en heb dan ook graag mensen om me heen. Na mijn studie heb ik jarenlang als (directie)secretaresse gewerkt. Mijn zorgzaamheid en liefde voor de medemens, heeft mij uiteindelijk doen besluiten mijn bureau te verruilen voor het ‘mensenwerk’. Mijn hobby’s zijn koken (én eten natuurlijk), wandelen in de natuur met mijn hondje Happy en niet te vergeten reizen.

Als ik als hostess op reis ben met Arriveer, dan voel ik mij als een vis in het water, of beter gezegd als een gelukkige hostess in de bus 😉 Al mijn geliefde hobby’s komen dan samen: het reizen naar prachtige plekjes, heerlijke wandelingen door de natuur en mooie steden/stadjes, heerlijk eten én natuurlijk het rijke gezelschap van een groep prachtige mensen om me heen. Nou, als dat nu niet een droombaan is! Hopelijk kunnen we nader kennismaken tijdens één van deze prachtige Arriveer Reizen. Graag tot dan!

Diana Bruijnzeels

Ik woon in Noord-Brabant. Hier ben ik geboren en getogen, maar heb tijdens mijn jeugd ook een aantal jaren in Zuid-Afrika en Venezuela gewoond.

Later terug in Nederland heb ik verschillende uiteenlopende banen gehad, o.a. in de zorg, horeca, detailhandel maar ook als zwemonderwijzeres. Altijd wel banen en ervaringen waardoor ik in contact kwam met verschillende groepen mensen, van jong tot oud.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, fotograferen en reizen.

Zo heb ik ook al veel van Europa kunnen bekijken.

Ik steek graag een helpende hand toe en vind het heel leuk om dit alles te combineren in de Arriveer Reizen om zo de gasten een onvergetelijke reis te bezorgen.

Ellis Beekman

Ik ben geboren in Leiden. Momenteel woon ik in Hoogezand. Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Als dochter van een Duitse moeder ging ik als kind al veel op reis naar familieleden.  Samen met mijn man heb ik in Engeland, Zuid-Korea en El Salvador gewoond, alwaar ik als computer docente heb gewerkt. Zo leerde ik  andere talen spreken wat helpt om een cultuur beter te begrijpen.  Zelfs het Koreaans! Ik vind het heerlijk om ondergedompeld te worden in andere culturen en de opgedane indrukken met anderen te delen. Nieuwe gerechten uitproberen is naast reizen een hobby van mij.

Momenteel werk ik als massagetherapeut. Hierbij richt ik mij vooral op ouderen, wat mij erg veel voldoening geeft. Ik ben dan ook erg blij dat ik voor Arriveer Reizen mag begeleiden om samen met u mooie plekken te bezoeken en er samen een onvergetelijke reis van te maken.

Ik hoop u op één van de prachtige reizen te ontmoeten.

Iedje Heijs

Ik ben echte Brabantse met een Friese naam. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als maatschappelijk werkster .  Ook heb ik in Egypte en Spanje gewoond. Mijn hobby’s zijn lezen, cultuur/geschiedenis en natuur. Reizen is mijn grote levenspassie, waardoor ik al veel landen in de wereld heb mogen bezoeken.  Daarnaast ben ik een echt mensen-mens. Deze combinatie heeft mij doen besluiten om de opleiding reisbegeleiding te gaan volgen, die ik succesvol heb afgerond. Tijdens deze opleiding is mijn grote voorkeur voor seniorenreizen nooit veranderd.  Vandaar de keuze voor Arriveer. Onze deskundige chauffeur en ik staan als team voor u klaar.

Als uw Arriveer hostess zal ik  mijn uiterste best doen om u altijd te ondersteunen waar nodig en er samen een fantastische vakantie van te maken, natuurlijk met prachtige herinneringen.

Ik hoop u te mogen begroeten bij een van onze goed verzorgde Arriveer reizen. Ik verheug me erop. Tot dan.

Loes Heijs

Wat een leuke gelegenheid om mijzelf alvast aan u voor te stellen…

Mijn naam is Loes Heijs en ik woon in het prachtige Brabantse Oisterwijk. 

Ik heb een medische achtergrond en in mijn banen als stewardess en als ANVR gecertificeerd reisleider heb ik veel en vooral ver gereisd en veel van de wereld mogen zien.  

Ook heb ik met veel plezier in diverse landen gewoond zoals in Egypte, Spanje en aan de Belgische kust.

Mijn grootste passie is om uw welverdiende vakantie zorgeloos en sfeervol te laten verlopen en om u mooie momenten te laten beleven en dierbare herinneringen te maken.

Ik kijk ernaar uit om elkaar binnenkort te ontmoeten op een van de prachtige reizen die Arriveer reizen voor u, met heel veel zorg, heeft samengesteld. 

We gaan er samen een prachtige, onvergetelijke vakantie van maken.

Hopelijk tot snel.

Marian Prast

Hoewel ik ben geboren in het verre Australië, ben ik grotendeels in Nederland opgegroeid. Ik woon met mijn man Henk in het mooie Heino. Tot ik in de zomer van 2018 met pensioen ging, heb ik gewerkt in de hulpverlening. Na een jaartje rust wilde ik weer in de benen komen en vond ik werk bij Arriveer. Ik heb altijd veel gereisd, zowel binnen als buiten Europa. Ik vind het fijn om mensen een prettige vakantie te bezorgen en met alle plezier zal ik me voor de gasten van Arriveer inzetten.

Irma Kromhout

Als rasechte Utrechtse woon ik tegenwoordig samen met mijn man in Wageningen.

In mijn vrije tijd reis ik graag; ik heb al veel landen bezocht, luxer en minder luxe en het heeft beide zijn charme. Andere hobby’s zijn wandelen, fietsen, lezen, fitness en hardlopen.

Naast mijn baan als reisleider heb ik mijn eigen bedrijf voor financiële en secretariële ondersteuning. Verder heb ik ruim 10 jaar in de complementaire (orthomoleculaire) zorg gewerkt.
Al vroeg wist ik dat ik hostess wilde worden, want reizen en iets voor mensen betekenen, vind ik geweldig. Die wens heb ik nu kunnen realiseren en als ANVR gecertificeerd reisleider wil ik graag meewerken aan een voor u onvergetelijke vakantie. De doelgroep van Arriveer reizen spreekt mij heel erg aan, dus ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten op een van de mooie reizen!