Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Nieuws

In de startblokken

De voorbereiding op weer een nieuw seizoen ‘Arriveer’ reizen is zowat afgerond. De opfriscursus EHBO, het gedetailleerd doornemen van de reizen en het gezamenlijk vooruit blikken op al het moois wat ons te wachten staat, het aftellen kan beginnen!

Het Arriveer team bestaat uit zeer verschillende mensen/persoonlijkheden maar we delen allemaal onze passie voor reizen. Tevens hebben we dezelfde grote wens en dat is, u als reisdeelnemer, een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Wij staan in de startblokken! Klaar om op reis te gaan en te genieten. U ook?


Het Arriveer host(ess) team.

Team hostessen uitgebreid

Arriveer Reizen is een snelgroeiende reisorganisatie dankzij u, onze reislustige senioren. Daarom is ons team onlangs uitgebreid met drie hostessen. Maak hier kennis met deze enthoustiaste dames, maar natuurlijk ontmoet u ze zeker tijdens onze aankomende reizen.

Nieuw! Elzas - Zwarte Woud Onze nieuwste 5-daagse reis naar de Elzas - Zwarte Woud kan nu geboekt worden! Vraag nu de brochure aan of bel ons voor de vertrekdata.

Ooit in Praag geweest?

...Nee? Dan is dit uw kans. In 2018 vertrekt Arriveer reizen ook naar Tsjechie. Breng een bezoek aan de romantische stad Praag en bezoek de indrukwekkende bierbrouwerij van Pilsen.

Gaat u mee naar de Normandie?

Boek nu nog de laatste plaatsen.

Bezoek de landingsstranding en beleef D-Day onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids.