Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Reisaanbod

Oostenrijk - historisch Wenen

7-daagse reis

Vanaf eind april bieden wij de prachtige 7-daagse reis naar het historische Wenen aan. De barokke stad aan de Donau is rijk aan musea, bewonderenswaardige architectuur en gezellige terrasjes. Niet voor niets is deze stad één van de populairste bestemmingen. Laat u leiden langs vele bezienswaardigheden die deze stad rijk is.


Duitsland - Teutoburgerwald

5-daagse reis

Teutoburgerwald staat bekend om haar groene en bergachtige landschap. Langs deze bergkam liggen de mooiste plaatsjes, zoals Bad Rothenfelde en Bad Pyrmont die vanwege de zilte lucht als kuuroord bekend staan. Komt tot rust deze zomer tijdens deze 5-daagse trip en geniet van de prachtige natuur. 

Italië - Riviera dei Fiori

8-daagse reis

Lekker nazomeren aan de Italiaanse Riviera? Dat kan! Ga mee met deze 8-daagse reis en geniet van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Dolceaqua, San Remo, Monaco, maar ook een prachtige boottocht naar Portofino is mogelijk! Spot u een dolfijn in het heldere water?

Italië - Gardameer

8-daagse

In het najaar bieden we de reis naar het Gardameer aan. Wederom een prachtig gebied in Italië. Geniet van een ontspannende boottocht over dit indrukwekkende meer of laat u zich onderdompelen in de Italiaanse cultuur tijdens het bezoeken van de pittoreske dorpjes langs de oever. Ook Venetië "stad op het water" mag natuulijk niet ontbreken!