Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Reiservaringen

Reiservaringen

Bent u ook zo benieuwd naar onze reizen? Hier vindt u de reiservaringen van onze gasten en hostessen. Regelmatig worden er nieuwe verhalen toegevoegd, dus neemt u gerust regelmatig een kijkje op onze website! Wilt u ook een mooi reisverhaal met ons delen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

‘Giethoorn maar dan net even anders’


Wij hebben al veel reizen met Arriveer gemaakt en zijn zelfs 2 keer naar Oost-Duitsland/Berlijn geweest. Eén keer in het najaar en één keer in de zomer. Berlijn is zo mooi en heeft zoveel geschiedenis dat je zelfs na 2 bezoeken nog niet uitgekeken bent.

De voortreffelijke gastvrijheid, de mooie kamers en goed eten in het Van de Valk hotel Berlin Brandenburg zorgden voor een fijn en comfortabel logeeradres.

Heel prettig vinden wij het om met Arriveer op pad te gaan, omdat het reisgezelschap uit leeftijdsgenoten bestaat.

Arriveer maakt een programma op maat, voor ieder wat wils. Natuurlijk is er buiten het programma om nog voldoende vrije tijd om zelf in te vullen.

We hebben enorm genoten van de kanotocht in Lübbenau, door het Spreewald. Het is net Giethoorn maar dan anders.

Je stapt in de kano, gaat zitten en luistert naar de stilte. De natuur is daar schitterend.

Heel anders is weer de boottocht met de “Fliegender Holländer’ over de Spree die dwars door het bruisende hart van Berlijn stroomt .

Bijzonder om de vele, mooie gebouwen vanaf het water te bekijken.

We zijn nog lang niet uitgereisd. Zo willen we graag nog naar Wenen. Helaas zit Wenen er voor dit jaar niet in. We moeten dus nog wat geduld hebben en hopen dat we volgend jaar weer met Arriveer die kant op kunnen.


Cok & Joke Noordam uit Maassluis

‘Ik ben er even heerlijk uit’


Ik reis al jaren met Arriveer Reizen en heb inmiddels al 13 mooie reizen met ze mogen maken.

Ik ben alleenstaand en wil er af en toe wel eens even uit.

Hoe fijn is het dan om een paar dagen op vakantie te gaan met een groep leeftijdsgenoten.

Mijn vakantie begint al als ik thuis word opgehaald en naar de bus word gebracht. Iedereen in de bus is vrolijk en in vakantiestemming.

Ik leg altijd gemakkelijk contact en al snel ontstaat het groepsgevoel.Het fijne aan busreizen is dat je onderweg zoveel ziet!

Zo ben ik bijv. al meerdere keren naar Berlijn geweest maar toch ontdek ik iedere keer weer nieuwe dingen. De hotels zijn altijd prima en het eten is goed verzorgd.

Dit laatste is belangrijk voor mij want ik heb een glutenvrij dieet.

Gelukkig wordt hier rekening mee gehouden.

Zo kon ook ik, de Italiaanse sfeer proeven in de glutenvrije pasta en lasagne.

Ook het dagprogramma is gevarieerd en voor iedereen in zijn/haar eigen tempo te doen.

Een hele mooie herinnering heb ik aan het bezoek aan Monaco tijdens de Italië reis. Met name het wisselen van de wacht is indrukwekkend.

Ik hoop zeker volgend jaar weer mee op reis te kunnen.

Waarheen? Het maakt mij niet zoveel uit maar Kroatië staat nog op mijn verlanglijstje.


Wil den Broeder uit Dirksland

‘Zoiets moois hadden we nog nooit gezien’

Enkele jaren geleden hoorden wij via Well-Fair van Arriveer Reizen. We werden nieuwsgierig en wilden wel eens op reis met Arriveer. De Rijn-Moezel reis werd onze 1e Arriveer ervaring. Een hele leuke en goed verzorgde reis. Vooral de service en aandacht van de hostess in de bus, met regelmaat een kopje koffie, thee of een drankje, vonden we heel prettig. De hostess was tijdens de hele reis constant om ons heen zodat alles soepel verliep. Ook over de chauffeur waren we erg tevreden. Hij had een fijne rijstijl, was behulpzaam en sympathiek.

Na de Rijn-Moezel volgenden dan ook nog meer reizen.

Met name de Normandië reis is ons bijgebleven.

Het programma was erg indrukwekkend. Vooral de dag dat we op pad gingen met een gids die alles vertelde over D-day. Het was een emotioneel  moment om de achtergebleven pontons op de landingsstranden  te zien.

Het bezoek aan het getijdeneiland Le Mont Saint Michel was voor ons alle drie het hoogtepunt van deze reis.

Al vanuit de verte konden we de imposante Mont Saint Michel zien liggen. Het was net een plaatje uit een reisgids: de droog liggende baai, de abdijkerk met klooster en de prachtige blauwe lucht op de achtergrond. Zoiets moois hadden we nog nooit gezien!

Deze reis heeft onze verwachtingen overtroffen en was zeker de moeite waard! Nu weer uitkijken naar onze volgende, mooie Arriveer reis.


De drie zussen Wagenaar uit Zwolle

'Reisherinnering aan de Harz'


Wij zijn met Arriveer Reizen naar de Harz geweest, hebben volop genoten en veel gezien. O.a. zijn we naar Goslar geweest. Een leuk plaatsje met veel mooie gebouwen.

Ook het bezoek aan Wernigerode met het fantastische “Schloss Wernigerode” was zeker de moeite waard.

De mooiste vakwerkhuizen van Duitsland waren te bewonderen in Quedlinburg.

Ook wel bekend om de stoomtreinen van het schilderachtige Harzer smalspoor. Al met al een indrukwekkende reis.


Groetjes Hannie en Maurice Smagge uit Leidschendam