Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: ServiceGarantie en service

Arriveer reizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen, SGR en ANVR. 

ANVR en SGR

Arriveer Reizen is aangesloten bij ANVR

Arriveer Reizen is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de manier waarop u boekt. Aangesloten partijen maken bovendien in overleg met Consumentenbond en de Sociaal Economische Raad (SER) afspraken waaraan alle deelnemers zich dienen te houden. 

Deze ANVR-voorwaarden gelden dus voor reisbureaus, reisorganisatoren (de zogenaamde touroperators) en ook voor u als consument. Omdat de Consumentenbond en de Sociaal Economische Raad (SER) bij het opstellen van de voorwaarden betrokken zijn, zijn dit heel redelijke voorwaarden voor alle partijen en dus ook voor u als consument. De voorwaarden zijn niet altijd in uw voordeel, maar zijn wel altijd redelijk. Daarvoor hebben Consumentenbond en SER gezorgd. 

Arriveer Reizen is aangesloten bij SGRAlle reizen van Arriveer Reizen vallen onder de garantieregeling van de SGR, omdat Arriveer reizen is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR staat daarom garant voor uw vooruitbetaalde reisgelden. 


Dat wil zeggen dat u er verzekerd van bent dat uw vooruitbetaalde reisgeld volledig terugkrijgt als de touroperator waar u uw vakantie heeft geboekt onverhoopt failliet gaat. Indien de touroperator failliet gaat terwijl u op de vakantiebestemming bent, zorgt de SGR ervoor dat uw terugreis niet in gevaar komt. 

Service

Voor al uw vragen kunt u altijd terecht bij onze deskundige reisafdeling van Arriveer Reizen. 

Heeft u vragen voorafgaand een reis?
Dan kunt u contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 0341 - 277 027.