Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: ServiceGarantie en service

Arriveer reizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen, SGR en ANVR. 

ANVR en SGR

Arriveer Reizen is aangesloten bij de ANVR

De ANVR is de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dit is een branchevereniging die de belangen behartigt van reisorganisatoren zoals reisbureaus.

Maar ook voor u als klant, is de ANVR van belang. Als u uw reis boekt bij een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, biedt dit een aantal zekerheden bijvoorbeeld over de kwaliteit van de reisbegeleiding en de nette afhandeling van klachten.

Ook weet u zeker dat u uw geld terugkrijgt als de reisorganisatie failliet gaat.


Arriveer Reizen is aangesloten bij de SGRAlle reizen van Arriveer Reizen vallen onder de garantieregeling van de SGR, omdat Arriveer reizen is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR staat daarom garant voor uw vooruitbetaalde reisgelden. 

Dat wil zeggen dat u er verzekerd van bent dat uw vooruitbetaalde reisgeld volledig terugkrijgt als de touroperator, waar u uw vakantie heeft geboekt, onverhoopt failliet gaat. Indien de touroperator failliet gaat terwijl u op de vakantiebestemming bent, zorgt de SGR ervoor dat uw terugreis niet in gevaar komt. 


Arriveer Reizen is aangesloten bij het CalamiteitenfondsEr kunnen zich tijdens de vakantie onvoorziene rampen voordoen, waartegen u zich niet kunt verzekeren. Hierbij moet u denken aan bijv. overstromingen, aardbevingen, terrorisme etc. Hiervoor is het Calamiteitenfonds opgericht. Het Calamiteitenfonds garandeert u in genoemde gevallen de restitutie van uw reissom en neemt ook de meerkosten voor uw repatriëring voor haar rekening.


Service

Voor al uw vragen kunt u altijd terecht bij onze deskundige reisafdeling van Arriveer Reizen. 

Heeft u vragen voorafgaand een reis?
Dan kunt u contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 0341 - 277 027.