Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Well-Fair

Well-Fair – arriveer.nl

Veel klanten die met Arriveer reizen, hebben vast eens gehoord over Well-Fair. Well-Fair is gespecialiseerd in producten die het senioren in het dagelijks leven makkelijker maken. Well-Fair levert op maat gemaakte oplossingen op het gebied van slapen, zitten, trapliften en badkamers, zodat senioren met een aantal aanpassingen in huis langer en veiliger thuis kunnen blijven wonen.

Slapen, zitten, trapliften en badkamers

Well-Fair focust zich op de slaap-, woon- en badkamer en trapliften. Om goed en gezond te kunnen slapen biedt het bedrijf verschillende bedden aan waarbij rekening is gehouden met een gebruiker die niet meer tot elke lichaamsbeweging in staat is. Zo zijn er bedden en boxsprings die in hoogte te verstellen zijn en waarbij het rug- en/of beengedeelte versteld kan worden. De bedden zijn ook gemakkelijker te verschonen en kunnen zonder veel inspanning verschoven worden, zodat er ook onder het bed schoongemaakt kan worden. Daarnaast biedt Well-Fair beddengoed, matrassen en kussens die ergonomisch zijn vormgegeven.

Ook in het zitsegment zijn verschillende fauteuils en banken beschikbaar waar in het ontwerp is rekening gehouden met het zitten, het opstaan en de houding van de gebruiker. Sommige stoelen betreffen volledig maatwerk, dat betekent dat het meubelstuk compleet is afgestemd op de gebruiker zodat de gewrichten van de gebruiker zo min mogelijk belast worden.

De EasyUp trapliften van Well-Fair zorgen ervoor dat senioren langer thuis kunnen blijven wonen. Wanneer mensen ouder worden, is de kans groot dat traplopen zwaarder wordt en dan is een traplift een uitkomst. Well-Fair biedt trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met een bocht, en deze worden bovendien in één dag gemonteerd. Ook hier is keuze uit verschillende opties: trapliften met bijvoorbeeld een ingeklapte stoel om ruimte te besparen of een draaizitting om zo veilig mogelijk in te stappen. Tevens is het mogelijk om de kleur en de bekleding zelf te kiezen.

Ook in de badkamer staat veiligheid voorop. Wanneer er gedoucht of gebadderd wordt, kan het glad worden in de badkamer en dan is de juiste ondersteuning van groot belang. Well-Fair renoveert in samenwerking met de Wilde Tegels & Sanitair uit Nunspeet badkamers. De Wilde Tegels & Sanitair heeft jarenlange ervaring opgebouwd zodat zij het juiste advies kunnen geven bij de renovatie van een badkamer en maatwerk kunnen leveren.

Well-Fair showroom

Well-Fair verkoopt diverse meubelstukken, zoals bedden, fauteuils en banken, die je eigenlijk van te voren wilt uitproberen. Uiteraard heeft het bedrijf een showroom, maar een nachtje een Well-Fair  boxpsring uitproberen is niet mogelijk in de showroom. Daarom heeft Well-Fair een uniek concept gecreëerd: de Well-Fair Belevingswereld. De belevingswereld bestaat uit dertig hotelkamers die voorzien zijn van allerlei oplossingen en meubilair van Well-Fair. Zo heeft de klant de mogelijkheid een nachtje op een bed van Well-Fair door te brengen. Tegelijkertijd kan de klant ook gebruik maken en testen van allerlei andere oplossingen van Well-Fair om het leven binnenshuis zo veilig, gemakkelijk en hygiënisch te behouden.

Geschiedenis

In 1992 werd Well-Fair opgericht door Jaap Frens. Hij begon met het leveren van merino wollen dekens. Dit bleek een succes en daarom werd het assortiment uitgebreid met kussens. Toen dat ook een succes bleek, begon Well-Fair met het leveren van matrassen. In 2013 zette Well-Fair hun eerste boxspring op de markt die in hoogte verstelbaar is. In 2015 ging het bedrijf de samenwerking aan met De Wilde Tegels & Sanitair uit Nunspeet, samen vormen ze Well-Fair Aqua. Met Well-Fair Aqua kunnen ook badkamers compleet aangepast worden zodat mensen langer en veiliger thuis kunnen blijven wonen. Er is niet alleen een samenwerking met De Wilde Tegels & Sanitair, maar er zijn in de loop der jaren meerdere samenwerkingen ontstaan: onder andere met Geberit en Thyssen Krupp, maar ook met verschillende hotels en touroperators om verwenarrangementen aan te bieden. Met comfortmeubelen voor de slaap-, woon- en badkamer is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het gebied van thuis wonen.

Werkwijze

Geïnteresseerden kunnen de showroom in Nunspeet bezoeken, hier bevindt zich ook de Well-Fair belevingswereld. Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken voor de beleveringswereld. De klant verblijft dan op basis van een diner en een ontbijt in het hotel van Well-Fair. Well-Fair biedt verschillende verwenarrangementen, zoals een dagje weg, een twee- of driedaagse boottocht of een stedentrip met een luxe touringcar. Hiervoor wordt er samengewerkt met verschillende reisorganisaties en horecagelegenheden. Voor de buitenlandse reizen werken ze bijvoorbeeld samen met Arriveer. Well-fair zorgt ervoor dat de deelnemers geheel vervoerd en verzorgd worden waarbij er per boot of touringcar een mooie plaats wordt aangedaan. Tijdens het verwenarrangement zal er een presentatie gegeven worden over de nieuwste innovaties en oplossingen op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Well-Fair Hoog-Laag Boxspring